مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضامن از متهم

سلام پارسال در دادگاه با فیش حقوقی ام ضامن فردی شدم که 2 میلیارد بدهی داشت و شاکی جلب اش کرده بود . بعدش طرف فراری شد و در دادگاه حاضر نشد و دوبار هم درخواست اعسار داد که رد شد . الان چند ماه هست که یک چهارم حقوقم داره کسر میشه . از اونطرف شاکی مجددا حکم جلب گرفته ولی متاسفانه طرف فقط آخر شب میاد خونه و تا الان چند بار مامور رفته تا جلبش کند ولی درب خانه را باز نکرد.
برای دستگیری این فرد چی کار باید کرد؟ ضمنا تمام اموالش را به نام دیگران زده و هیچ چیزی الان به طور قانونی بنامش نیست.
آیا ممکن هست من که ضامنش هستم از او شکایت کنم؟ و اگر ازش شکایت کردم آیا امکان درخواست اعسار دارد؟برای عدم تایید اعسارش من چکار کنم؟آیا امکان تجمیع پرونده ها و پیگیری در همان شعبه قبلی وجود دارد؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
وجوه پرداختی توسط ضامن با طرح دادخواست حقوقی قابل مطالبه از مدیون اصلی می باشد. مدیون را همکاری نمایید تا جلب شود و وی را حاضر کنید. ضمنا ظاهراً شما ضامن پرداخت بدهی و نه ضامن احضار مدیون شده اید.

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست اعسار کنید بعد پرداخت علیه ایشان طرح دعوا کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تا زمانی که وی را حاضر ننمایید ملزم به پرداخت وجه الکفاله هستید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

ضمانت شما در قبال مبلغی بوده و مکلفید تا آن مبلغ را پرداخت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ضمانت شما بابت چی بوده حضور به موقع متهم یا بدهی او اگر بابت حضور بوده باید ایشان را تحویل دهید