مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد ودیعه توسط موجر

باسلام من مستاجر هستم صاحب خانه بیعانه به من نمی‌دهد خونه بگیرم میگه یا تخلیه پول کامل یا هیچی من چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
سخن صاحب خانه برابر قانون می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان تخلیه می توانید کل پول خود را بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق عرف یک سوم پول را می دهند ولی قانونا همزمان باانقضای قرارداد وتخلیه مستاجر ,موجر موظف به پرداخت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلاماگر این شرط را در زمان تنظیم قرارداد لحاظ کرده‌اید می‌توانید از آن استفاده کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اظهارنامه برایشان ارسال نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون شما در زمانی که اقدام به تخلیه خانه نمودید می‌توانید پول خود را از صاحبخانه دریافت بنمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از اتمام دوره مدت اجاره دادخواست مطالبه رهن الاجار ه را کنید ابتدا اظهارنامه دهید سپس دادخواست

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

با پیوست قرارداد اجاره، دادخواست مطالبه ودیعه ارائه کنید.