مشاوره حقوقی رایگان - وکالتنامه ماشین

با عرض سلام
در ایام تعطیلات 99 یه ماشین گرفتم و فرصت یکماهه برای تعویض پلاک گرفتم
ولی بخاطر تعطیلات بنده فقط سه روز فرصت داشتم که تعویض پلاک انجام بدم چون بخاطر دیر باز شدن تعویض پلاک و همچنین زوج و فرد بودن و نیز کار شخصی که باعث شد نتوانم در این مدت تعویض پلاک انجام دهم
الان برای تمدید وکالت تعویض پلاک صاحب ماشین خاستار مبلغ دوتومن اضافه کرده
حالا بنده میتونم از طریق قانون اقدام کنم یا نه؟؟؟؟
مرسی

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام مدت وکالت منقضی شده می باید وکالت جدید اخذ کنید یا اینکه دادخواست حقوقی الزام بر علیه فروشنده بدین