مشاوره حقوقی رایگان - واجبات

سلام. ایا معلم ها می توانند برای کسی ضامن بشوند؟ جریان ضامن شدن برای افراد درجه 1 چیست؟

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

سلام. بله میتوانند و فرقی بین اینکه ضامن اقوام درجه یک شوید یا بیگانه وجود ندارد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوالتون مبهم هست ضمانت از دین نزد بانک منظورتونه یا کفالت در مراجع قضایی؟ دومی در صورتیکه مقدار قرار با میزان حقوق متناسب باشد بله و اولی در صورتیکه بانک قبول کنه بله