مشاوره حقوقی رایگان - مهریه از ملک آینده زوج

باسلام .ببخشید من سال 90 عقد کردم وبرگه پیش قباله بین خوانواده ها نوشته شده دو دانگ از خانه آینده داماد من سال 98 خانه خریدم به خاطر شرایط بانک وام زوجین گرفتیم سند رو سه دانگ سه دانگ زدیم الان به مشکل خوردیم درخواست طلاق داده من هم درخواست رجوع از هبه کردم برای اون سه دانگی که به نامش هست الان خانم آمده اون دو دانگ صحبت شده رو گذاشته اجرا اما داخل سند محضری نیست داخل پیش نویس هست آیا میتوانم داخل دادگاه بگویم اون سه دانگ که خورده بابت این دو دانگ بوده. اما موقع سند جایی ذکر نکردم همچین موضوعی رو.تشکر راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به دادخواست رجوع از هبه بابت سه دانگ اظهارات سما منافی یکدیگر و متناقض خواهند بود‌

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در نظر داشته باشید هر آنچه که در عقدنامه ذکر شده است ملاک عمل قرار خواهد گرفت.