مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از بیمه بدنه خودرو در صورت مستی راننده

باسلام پسر من یک تصادف کرده به ستون برق برخوردکرده افسرکارشناس زمان بررسی.دلایل تصادف رانامساعدبودن هواوپیچ تندهمین طورنورنامناسب عنوان نمودنددرزمان بررسی به دلیل بوی الکل ازدهان پسرم ازوی تست گرفته میشه ومثبت بوده دردادسراهم هیچ اقراری به مصرف مشروبات الکل ننمودن اظهارداشته من دیروزمهمانی بودم وشربت آوردن اگر داخل شربت چیزی بوده اطلاع نداشتم و نهایت جرمی اثبات نشده اماکارشناس زیر برگه کارشناسی نظریه خودش عنوان کرده دلیل عدم توانایی راننده درکنترل خودرو مصرف مشروب بوده در حالی که وضع ظاهری فرزندم کاملا عادی بوده ،سؤال آیا بیمه بدنه خسارت راقبول میکند؟
سؤال بعدی اعتراض به نظرکارشناسی به کدام مرجع باید انجام شود؟ ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر علت تصادف شرب خمر باشد بیمه پرداخت نمی کند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اعتراض به نظریه کارشناسی از طریق شعبه رسیدگی کننده ، بیمه موظف به پرداخت خسارت است البته بهتر است شرایط و مسئولیت‌های مندرج در قرارداد و پوشش بیمه را دقیقا بررسی نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بیمه به دلیل مصرف مشروبات الکلی، عهده‌دار پرداخت نخواهد بود.