مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار انبارداری

با سلام
احتراما به استحضار میرساند اینجانب حدود 15 سال است که در یکی از مجتمع های فولادی بزرگ استان آذربایجان شرقی به عنوان انباردار مشغول به کار هستم که از این مدت سابقه حدود 12 سال در انبار قطعات که همش با تخلیه و بارگیری و جابجایی اجسام سنگین و مواد شیمیائی و تحویل اقلام از قفسه ها از طریق بالا و پایین رفتن از نردبان 6 متری روزانه حداقل 50 بار به بیشتر میشد. که به واحد های درخواست کننده جنس تحویل دهم و خیلی کارهای سنگین دیگر در انبار قطعات مشغول بودم که باعث دیسک کمر شده دیگر نتوانستم در این انبار فعالیت کنم و مجبور به تغیر محل کار شدم و حدود سه سال است که در انبار محصول خطوط ذوب همان مجتمع مشغول به فعالیت هستم که در این انبار هم شمش پس از تولید تحویل انبار داده شده که انباردار موظف است با اون گرمای بیشتر از 800 درجه شماره ذوب شمش را روی شمش تولید شده با گچ صنعتی به صورت دستی حتما روی تک تک شمش ها قید کند و برای استفاده خطوط نورد ارسال کند که روزانه بیشتر از 500 شاخه شمش تولید میشود که میبایست همش سرپا بوده و جابجایی و انتقال شمش هارو انجام بدهد . و الان میگن که انباردار با این همه مشاغل سختی که دارد جزء مشاغل سخت و زیان اور نمیباشد
خواهشمند است محض رضای خدا شما بنده را رهنمایی کنید که آیا بنده شامل میشوم یا نه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه پاسخ کاربردی حقوقی، لازم و ضروری است که مدارک و مستندات مرتبط با موضوع مطروحه تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند.