مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاجات

سلام من در حال جدایی هستم و پدر مادر همسرم دعوای استرداد طلاجات را مطرح کرده اند و به عنوان عاریه ذکر کرده اند در حالیکه 2 سال قبل من تمام طلاهایی که گرفته بودند را به علت درگیری هایی که داشتیم و قطع رابطه بودیم به عروس بزرگشان پس دادم تا به انها بدهد حالا با ارائه فاکتور همان طلاها را از من میخواهند در حالیکه عروسشان هم بخاطر ترس از انها حاضر به شهادت نیست من چطور ثابت کنم دست من طلا وجود ندارد؟ ایا حداقل راهی برای تهاتر وجود دارد؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
اگر طلاجات در دوران نامزدی و قبل از عقد به شما تحویل داده شده قابل مطالبه نیست زیرا معوض فرض می شود (معوض معنوی) ماده 803 قانون مدنی
اگر بعد از عقد تحویل داده شده باید به کمک شهادت شهود ثابت نمایید که طلاجات در اختیار شما نیست.
شما رابطه مالی با پدر و مادر همسرتان ندارید که تهاتر نمایید.