مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از بیمه مسئولیت مدنی بیمارستان

با سلام و وقت بخیر
بنده 3ماه پیش به عنوان همراه بیمار بودم، قسمت حیاط بخش جراحی خیلی تاریک بود و یک درب بزرگ داشت که کنارش داروخانه بود زمان بیرون اومدن قصد خرید آبمیوه برای بیمار داشتم و نگهبان بخش گفتند اگر تا 5 دقیقه دیگه برنگردم نمیزارن برم داخل، به علت نا آشنایی با محیط و عجله به خاطر حرف نگهبانی و تاریکی محیط به زنجیر ورودی ماشین گیر کردم و زمین خوردم و لب بالا دچار پارگی شد و دوتا دندون شکستگی‌ کامل و چندتا دندون آسیب دیده شد
ایا میتونم از بیمه خسارت بیمارستان استفاده کنم؟ چیزی به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه محیط تاریک بوده باشد و این امر موجب آسیب دیدگی شما باشد امکان مطالبه خواهید داشت البته درصد تقصیر توسط کارشناس مشخص خواهد شد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ خسارت بایستی وضعیت کارشناسی شود تا عامل خسارت و میزان خسارت ارزیابی شود‌‌.