مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت از بیمه بدون حضور مقصر

با سلاام من تقریبا یه ماه پیش تصادف کردم و زیان دیده هستم ،بعد از شورا حل اختلاف و کارشناس خسارت و کارشناس کروکی که انجام دادم و غیره ، یه پاکت که حاوی مدارک مقصر و زیان دیده بود را مهر و موم کردن و گفتن برو بیمه ، میخاستم بدونم حضور مقصر هم لازم هستش ؟ و اینکه دوباره ماشین رو کارشناسی میکنن؟ چند روز زمان میبره که مبلغ رو واریز کنن؟ بیمه ایران هستش . با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حضور شخص مقصر لازم نیست
ولی مدارک هویتی و مدارک مالکیت خودرو و بیمه خودرو لازم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید حضورا از طریق بیمه موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضورر شخص مقصر لازم نیست. از سوی دیگر زمان دقیق و مقطوعی را نمی‌توان عنوان کرد. وانگهی با در اختیار داشتن مدارک مالکیت و بیمه می‌توانید نسبت به اخذ خسارت اقدام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما بابت خسارات باید به بیمه ماشین مقصر مراجعه کنید. نیازی به حضور مقصر نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضور مقصر لازم نیست اگر مدارک تان کامل است می توانید اقدام کنید
مدت زمان قابل پیش بینی دقیق نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در گذشته به این پرسش به شکل کامل پاسخ داده شده است.

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
اگر کروکی سازشی باشد حضور مقصر لازم نیست.
چنانچه کروکی غیر سازشی باشد حضور مقصر لازم است. ( معمولا اگر مقصر گواهینامه نداشته باشد، کروکی غیر سازشی ترسیم میشه)
البته شرکتهای بیمه رویه خاص خود را دارند و بعضا قوانین بیمه اجباری خسارت وارده به اشخاص ثالث مصوب را رعایت نمیکنند.