مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک مشاع

باعرض ادب و درود. خانه پدری ما در زمان حیات پدرم به صورت محضری به ما 5فرزندش واگذار شد. اکنون پدرم از دنیا رفته و مادرم در قید حیات هستن. خانه ما دو طبقه است در طبقه اول خواهرم که مطلقه است زندگی میکند و در طبقه دوم مادرم به همراه برادرم که مجرد است. نیم دانگ از کل خانه به نام خواهرم است و 2دانگ بنام من. الان بنده به سبب موقعیت شغلی نیاز به انبار دارم و میخواهم طبقه اول رو انبار کنم
و پول رهن و اجاره انبار را به خواهرم بدم که یه جارو رهن یا اجاره کنه اما به هیچ وجه راضی به رفتن و خالی کردن خونه نمیشه
میخوام ببینم چه راهکاری هست که بتونم این کار رو انجام بدم
سپاسگزارم

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

سلام . در صورت عدم رضایت خواهرتون شما میتونین یا خلع ید بگیرین از مال مشاع یا درخواست صدور دستور فروش از دادگاه کنین .

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اینکه صرفا شما استفاده کنید یا انبار کنید ممکن نیست . نهایتا در صورت عدم توافق فروش و برداشتن سهمی هر وارث و یا ماده 41 اجرا که پلمپ و عدم استفاده همگی