مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

سلام ، بنده یک قطعه زمین به مساحت 2000 متر مربع به همراه يک چله حفاری شده به طول ٥متر در حاشيه بلوار نماز توسط پدر بزرگم به من منتقل شده است
و تمام قولنامه ها از سال ٧٠ تا الان كه من مالک اخرش هستم در دست دارم الان تصرفاتی روی زمين من توسط پيمانكار شهرداری در حال انجام است الان اولين اقدام من بايد چه باشد ؟ممنونم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بسته به اسنادتون خلع ید یا رفع تصرف شکایت کنید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اولین کار مراجعه به شهرداری و اطلاع از علت اقدامات شهرداری است. در نهایت اگر تصرفات شهرداری غیر قانونی باشد باید دادخواست ‌اثبات مالکیت و رفع تصرف علیه شهرداری مطرح کنید.