مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

صبح امروز دختری که خیلی او را دوست دارم توسط یه شخص غریبه اغفال شد داستان کمی مفصل است ولی ان شخص که پس از تحقیق بنده مشخص شد وکیل پایه یک هم هستن آن دختر را به خانه برده و به او تجاوز کرد. چجوری میتونم توی این دعوایی که یک سر ان یک وکیل وجود دارد بدون پرداخت مبلغ زیاد به وکیل پیروز بشم؟ آیا امکان اثباتش هست؟ چون میدونم اگه این شخص با این شرایط بخوان وکیل باقی بمونن به ضرر خیلی های دیگه تموم میشه شرایط. ممنون از پاسختان

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه این مورد از همکاران بعید است بهتر است ابتدا مطمئن شوید از این مورد سپس پیگیری کنید