مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع سوابق بیمه تامین اجتماعی با بیمه ارتش

با سلام اینجانب 4سال و نیم بیمه تامین اجتماعی دارم که در کارگاه خیاطی خصوصی قبل از استخدام انجام‌ وظیفه نمودم اکنون 20سال سابقه کاری در ارتش دارم آیا می‌توانم آن 4سال ونیم رابا20 سال سابقه ارتش تجمیع کنم لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مدت خدمت سربازی جز سابقه بیمه لحاظ می‌شود