مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد به شیشه و اشکال در روابط زناشویی

سلام.همسرم اعتیاد ب شیشه داره.زیر بار نمیره و حاضر به ترک نیس.یه بچه دارم‌آیا حضانت رو ب من میدن؟بخاطر مصرف شیشه تو روابط زناشویی هم ناتوانی داره.حتی اگر بگه ترک میکنم میتونم طلاق بگیرم و حضانت رو بگیرم.بچم 2سالشه

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موارد فوق اگر اثبات گردد امکان اخذ طلاق وجود خواهد داشت ضمناً حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است