مشاوره حقوقی رایگان - سرقت اموال

با سلام حدود دوسال پیش برا بنده پیام اومد که متهم پرونده شما دستگیر و به سرقت اموال شما اعتراف کرده جهت پیگیری به پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنید بعد از مراجعه گفتن که با شما تماس می‌گیریم برا تعیین خسارت بیایین دادسرا ولی بعد گذشت دوسال هیچ خبری از تماس و خسارت نشده میخاستم بپرسم چجوری باید خودم پیگیر خسارت بشم ممنون در ضمن شماره پرونده دستگیری هم دارم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با در دست داشتن شماره بایگانی پرونده حضوری پیگیری نمایید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

به شعبه دادسرا مراجعه وپیگیری کنید