مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

سلام شخصی از بنده شکایت واهی نوامیس کرده بود الان در دادگاه احضار کرده که شکایتش کذب و واهی بوده آیا میتوانم از اشخاصی که برای شهادت در دادگاه حضور داشتند به عنوان هتک حیثیت شکایت کنم؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

هادی یزدانی فر

جناب آقای هادی یزدانی فر :

سلام .بله تحت عنوان شهادت کذب میتوانید علیه شهود شکایت کنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله بعنوان افترا و شهادت کذب قابل بررسی است ولی اینکه شکایتتون منتهی به نتیجه بشه یا نه بسته به پرنده اولتون داره

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

از افرادی که شهادت کذب علیه شما داده اند می توانید شکایت شهادت کذب مطرح کنید نه هتک هیثیت.