مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شاهدها

با سلام ... از بنده سر موضوعی شکایت شده .. شاکی دو نفر را بعنوان شهود به دادگاه اورده و شهود شهادت دروغ دادن ... حال سوال بنده اینه که .. اگر رای دادگاه به نفع من شد آیا میتونم از شهود به دلیل شهادت دروغ در دادگاه دیگری شکایت کنم...لطفا منو راهنمایی فرمایید.سپاس

پاسخ ها :

محمدصادق یوسف مطوره

جناب آقای محمدصادق یوسف مطوره :

سلام، بر اساس قانون شهادت دروغ 6 ماه تا دو سال حبس دارد، اما صرف عدم محکومیت شما در پرونده مذکور به معنای محکومیت شاهدان آن پرونده در خصوص اتهام شهادت دروغ نبوده بلکه دروغ بودن شهادت نیز باید به اثبات برسد.