مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

سلام وقت بخیر سابقه 13 ساله در شرکتی داشتم که دی سال گذشته تعطیل شد بدون معرفی به اداره کار و وقفه در کارگاه جدیدی از بهمن ماه مشغول به کار شدم این شرکت هم مشغول تعدیل نیرو می باشد و به من اعلام شده
مسئول نیروی انسانی شرکت به من اعلام کرده شما شامل دریافت بیمه بیکاری نمی شوید چون کد کارگاه شما تغییر پیدا کرده باید یک سال سابقه کار در کارگاه جدید سابقه داشته باشین تا شامل دریافت بیمه بیکاری شوید نیاز به معرفی به ادار کار نیست لطفا راهنمای کنید بنده شامل بیمه بیکاری میشم یا خیر با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر شرکت جدید براتون بیمه رد کرده متاسفانه کد کارگاهتون تغییر کرده و بایستی یکسال رو حتما در اونجا کارکنید تا مشمول بیمه بیکاری بشید