مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام همسر من یازده سال سابقه کار دارد الان پایان قرارداد زدند براش میخواد از بیمه بیکاری استفاده کنه کد کارگاه شش ماه پیش عوض کردن این در صورتی هست که چند تا شریک با کد کارگاه های مختلف این محل احداث کردند الان بیمه بیکاری میدند بهش چند سال ؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بیمه بیکاری ربطی به کد کارگاه ندارد بر اساس سابقه محاسبه میشه احتمالا دو سال و دو ماه بهش تعلق بگیره.منتها ظرف یکماه از روزی که اخراج شده باید بره اداره کار شکایت کنه و الا وقت یکماه بگذره بهش چیزی نمیدن

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درصورت اتمام قرارداد معین و,باپرداخت یکسال حق بیمه دراین کارگاه .اگرکارفرما کتبا بنویسدکه نیازی به ایشان نیست,می تواند ارطریق کمیته 2نفره مستقر دراداره تعاون,نسبت به برقراری مقرری بیمه بیکاری اقدام کند والا ازطریق مراجع حل اختلاف کاراقدام نماید.