مشاوره حقوقی رایگان - پر کردن چک سفید امضا

سلام من پدرم تازه فوت کرده چند سال پیش یک خونه قولنامه ای پیش خرید کرد ولی ثمن‌ معامله رو با چک های خودم که کپی ها رو هم دارم من پرداخت کردم یک چک سفید امضا هم از او دارم تمام هزینه های داخلش هم توسط من بوده چند سال هم که اجاره دادم قرادادش به عنوان موجر به نام من بود الان قیمتش دو میلیارد می ارزد آیا میتونم چک رو مبلغ دو میلیارد بزنم مبلغ اش رو بگیرم یا خونه رو بگیرم از ورثه؟ ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خونه رو که بدلیل اینکه قراردادش بنام پدر متوفی بوده جز ماترک متوفی است وقبل از تقسیم ام ماترک باید مستند به دلایلی ومدارکی که دارید لیه ورثه مطالبه وجه دهیدتاابتدا دین شما پرداخت گردد بعد اموال تقسیم شود هم میتونید چک را برگشت بزنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به نظر می رسد در مورد مالکیت خانه نمی توانید اقدامی انجام دهید اما از طریق چک می توانید اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید پرداختی های خود را مطالبه نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان مطالبه وجه چک به میزان مطالبات وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق پرداختی‌های خود اقدام نمائید؛ چرا که پدر به شما بدهکار است و شما می‌توانید طلب خود را از ماترک برداشت نمائید.