مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه فروش مال غیر

با سلام.ملکی رو خریدم که بعد از چند سال فهمیدم قسمتی از زمین مال غیر بوده که به من فروخته شده و فقط قسمتی از ملک متعلق به فروشنده بوده است.مثلا از 1000 متر زمین فقط 350 مترش متعلق به فروشنده بوده است.فروشنده هم فوت کرده است.حال با مبایعه نامه ای که دارم حداقل میتونم صاحب اون 350 متری که متعلق به فروشنده بوده رو صاحب بشوم یا مبایعه نامه کلا باطل هست؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بااستناد به خیار تبعض صفقه میتوانید آن قسمت را فسخ کنید و یا نگهدارید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانید.
معامله نسبت به قسمتی که فروشنده مالکیت داشته صحیح است.

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

نسبت به قسمتی که متعلق مال غیر بوده در صورت عدم تنفیذ مالک، باطل هست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بیع به نسبتی که زمین متعلق به فروشنده بوده صحیح است و براي مابقی امکان طرح دعوی حقوقی علیه وراث وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معامله نسبت به قسمتی که فروشنده، مالک بوده است دارای اعتبار است.