مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جریمه تردد در کرونا

باسلام من زمان کرونا دوبار جریمه شدم ونامه هم ازفرمانداری گرفتم بردم راهنمایی رانندگی گفتن قبول نداریم ...چون محل کارم رفتم زمان کرونا ومجبوربودم بروم حالا من نامه هاشم دارم که ازفرمانداری گرفتم یک میلیون وپانصدتومانه جریمه ومن هم کارگرم ندارم چکارباید بکنم باوجود داشتن مجوزنامه ازفرمانداری لطفا راهنمایی کنید.چی کارکنم که ندارم پرداخت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از مرجع صدور جریمه درخواست تقسیط یا تخفیف نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی پیگیری نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مقوله را از طریق اداره راهنمایی و رانندگی تحت پیگیری خود قرار دهید.