مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو مصادره شده

سلام و عرض ادب
بنده پارسال برج 11 با خودروی که سند به اسم خودم بود بار قاچاق حمل کردم در جاده
دنبالم کردن من هم گوش به ایست ندادم چون لباس شخصی بودن بعد یک ساعت دنبال کردن جاده جلو رو مسدود کردن و به من شلیک کردن
بعد من رو گرفتن در اون موقع خودشون به من گفت ماشین سندش به اسم کی هست و من هم در جواب گفتم به اسم خودم هست و گفت که فوری اینجا رو ترک کن فرار کن من هم همان گونه که گفت فرار کردم

بعد 10 ماه پیامک خلافی ماشین برای من آمد
و از برج 9 پیامک امد که ماشین پارکینگ هست

من هم از طریق دوستام که اهل اون شهر بودن سوال کردن که ماشین به نفع دولت ستاد اجرای امام مصادره شده

ولی هیچ باری به اسم ماشین و به اسم خودم نکردند و بلاصاحب زدند
آیا امکان دارد که بتونم ماشین رو پس بگیرم
ممنون میشم جواب بدهید؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در این خصوص نیاز به توضیحات بیشتر شما میباشد در صورت نیاز می‌توانید از طریق بنیاد وکلا با بنده تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شکایتی به اصطلاح بر روی ماشین نیست و به عبارت دیگر از شما شکایتی به عمل نیامده باشد شما می‌توانید نسبت به ترخیص خودرو از پارکینگ به استناد سند مالکیت اقدام بفرمائید.