مشاوره حقوقی رایگان - تغییر حکم قطعی دادگاه

بنده بنا یک دلایلی حکمی برام صادر شده که 6ماه حبس با تعلیق بع یک چهارم زدن و شاکی خصوصی ندارم فقط به خاطر اینکه پلاک ماشین مخدوش بوده زدند آیا قابل تغییر هست این حکم و تجدید نظر دفاعیه بنده و توبه نامه رو رویت نکردند که ماده 422برای من زدند ممنون میشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تغییر ونقض حکم در دادگاه بالاتر براساس مستندات دفاعیات امکانپذیر است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

با لایحه مناسب امکان نقض رای را فراهم اورید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز اعاده دادرسی آن هم با شرایطی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رأی قطعی شده است و قابلیت اجرا پیدا نموده است.