مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار ویس در دادگاه حقوقی

باسلام
چندسال قبل پدرم مغازه ای را به من صلح کرد صلحنامه وانتقال رسمی صورت گرفت وچند ویس هم دارم که ایشان اقرار به این امر نموده اند.فقط بخاطر مسائل خانوادگی وبرادرانم قرار گذاشتیم که فقط بگوییم 3دانگ را منتقل نموده اند انهاصدای من را ضبط کرده وبا شهادت چند نفر قصد شکایت وپس گیری نصف را دارند آیا این ویس اعتبار دارد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ویس به تنهایی برای اثبات این ادعا کافی نیست باید صلح نامه تنطیم شده باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فیلم و صدای ضبط شده در دادگاه حقوقی فاقد اعتبار می‌باشد.