مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از زندان به کلانتری سرباز وظیفه

باسلام ودرود من 10ماه توزندان خدمت کردم وبعدبه علت مشکلات روحی پزشک متخصص 6ماه معاف موقت بهم داد میخاستم ببینم بعدازاتمام 6ماه میتونم انتقالی به نیروی انتظامی بگیرم چون.اصلاشرایط خدمت درزندان.ندارم

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بله بستگی به موافقت آنجا دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نیاز به انتقالی نیست با فرمانده خود و ریس مربوطه رایزنی کنید ‌شما را به پست متناسبی منتقل نماید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به شرایط فعلی شما، درخواست انتقالی خود را به نیروی انتظامی انجام دهید تا بررسی به عمل آید.