مشاوره حقوقی رایگان - محدودی حساب

باسلام و خسته نباشید
ببخشید من مدتیه ک حسابام محدود شده من میتونم به هر بانکی از حسابم انتقال وجه انجام بدم امااگه کسی بخاد برای من پول انتقال بده فقط بانک به بانک میتونه (مثلا اگر مقصدصادراته باید مبدا حساب صادراتم رو بدم) تا انتقال صورت بگیره در غیر این صورت پیام محدود شدن حساب میاد
بانکم رفتم گفتن حسابت هیچ مشکلی نداره اولش 5 تا از حسابام اینجوری بود ولی بعد یه ماه همه ی حسابام اینجوری شدن لطفا راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بدوا به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش حقوقی نیست و این سؤال در گروه مسأله‌های غیرحقوقی می‌باشد.