مشاوره حقوقی رایگان - معاینه چشم پزشکی گواهینامه

سلام وقت بخیر من گواهینامه داشتم برای تمدید به دفتر پلیس 10محل کارم مراجعه کردم و برای معاینه چشم هم به پزشک مراجعه کردم گفتن چشمانتان ضعیف ولی من تازه چشم پزشکی معتبر که با دستگاه دیدن گفتن مشکل چشم نداری ولی اون پزشک می گوید باید بروی عینک بگیری و مجددا به یک چشم پزشکی دیگر هم مراجعه کردم با دستگاه دیدن گفتن مشکلی نداری - می خواستم ببینم می تونم به چشم پزشکی دیگر که پلیس 10 گفتن مراجعه کنم به پزشک اولیه دیگر مراجعه نکنم چون واقعا اخلاق و رفتار مناسب نداشتند- خواهشا راهنمایی کنید من را- ممنون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مراجعه به چشم پزشک صرفاً به یک پزشک ختم نمی‌شود شما این حق را دارید که از پزشک دیگری استفاده کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر پزشک سازمانی نبوده و تنها مورد وثوق بوده بله