مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه بیمه نیروهای مسلح به تامین اجتماعی

با سلام
بنده 5 سال از سال 1382 تا 1387 در استخدام رسمی نیروی زمینی ارتش بودم و سپس خارج شدم.
الان برای انتقال سابقه بیمه بازنشستگی خودم به تامین اجتماعی اقدام کردم و با ظلم شگفت‌انگیزی مواجه شدم.
تامین اجتماعی گفت باید بر اساس هزینه‌ی به روز حدودا مبلغ 80 میلیون تومان رو برای این انتقال پرداخت شود و هر چقدر رو بیمه نیروهای مسلح بده که هیچ؛ الباقی مبلغ رو باید خودت بدهی.
وقتی اقدام کردم متوجه شدم که بیمه نیروهای مسلح مطابق مبلغی که من جمعا در آن 5 سال پرداخت کرده‌ام را پرداخت می‌کند؛ یعنی مبلغ 2 میلیون تومان!
و این یعنی حدود 78 میلیون تومان رو باید خودم بدهم. چه باید بکنم و به کجا شکایت ببرم از این ظلم؟

پاسخ ها :

انتقال سابقه بیمه نیروهای مسلح به تامین اجتماعی مابه التفاوت انتقال سابقه بیمه سابقه بیمه بیمه