مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن آسانسور در یک طبقه آپارتمان

سلام و احترام
بنده در يک آپارتمان 3 طبقه و سه واحدي زندگي مي كنم. چندي قبل ساكن طبقه سوم درخواست نصب آسانسور را نمودند. قرار شد بنده كه طبقه اول هستم در مقابل موافقت هزينه اي پرداخت نكنم. اكنون ساكن يكي از طبقات علاوه بر قفل كردن آسانسور طبقه اول، هيچ هزينه اي رو به بهانه پول آسانسور پرداخت نمي كنند.
ضمن اين كه آسانسور بعد از اخذ سند و بدون مجوز هاي لازم نصب شده و موتور آن نيز در طبقه همكف قرار داده شده است.
1- در مورد آسانسور و به جهت باز كردن در طبقه اول چه بايد كرد؟
2- در مورد عدم پرداخت هزينه هاي جاري چه بايد كرد؟ شكايت نتيجه اي دارد؟ همسايه طبقه سوم كه مورد نظر هستند به شدت بي ادب و با عرض پوزش زبان نفهم هستند و بنده و ساكن طبقه دوم را به ستوه آورده اند.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هزینه های مربوط به مشاعات ساختمان برعهده تمام مالکین است

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

یک بحث اجازه شما برای استفاده از مشاعات جهت کانال آسانسور است ولی این به معنای اجازه طرف مقابل برای استفاده از آسانسور نیست به واقع شما معامله نکردید مگر اینکه مدرکی دال بر آن داشته باشید