مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن آسانسور در یک طبقه آپارتمان

باسلام بنده یک واحد در آپارتمان 5طبقه خریدم که هرطبقه 3واحددارد وبنده ساکن طبقه اولم،از بدو ورودم که مدت 4ماه میباشد آسانسور طبقه اول قفل است میگویند به دلیل اختلاف با صاحبان قبلی میباشد،حالا آسانسور نیاز به تعمیر دارد میگویند باید برای تعمیرات واحدی 2میلیون پرداخت کنید تا درب آسانسور طبقه اولم بازشود،بنده موافقت کردم اما واحدهای کناری نه و همچنان درب آسانسور قفل مانده و میگویند به شرطی باز میکنیم که بنده به جای دو واحد کناری هم‌پول پرداخت کنم،سوال اینکه می‌شود بنده میتوانم مجزا تعمیرکار آورده قفل درب را باز کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بابت ممانعت از حق از مدیر ساختمان شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
اما به مدیر بفرمایید که این راه قانونی فشار بر آن دو واحد مه پول تعمیر را نمی دهند نیست بلکه آب یا گاز یا برق آنها را باید با اظهارنامه قطع کنید نمیشه من به خاطر آنها تنبیه شوم امر گوش نکرد اظهارنامه ارسال کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بدوا اظهارنامه ارسال کنید و اعلام کنید که درب آسانسور را باز کنند و بگید که حاضر به پرداخت بدهی مالک قبلی که دو میلیون تومان است هستید اگر باز نکردند می توانید با عنوان ممانعت از حق شکایت کنید.