مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه استرداد جهیزیه

سلام وقتتون بخیر
من استرداد جهیزیه زدم و رای ب نفع من صادر شد و بعد از 20 روز مهلت اعتراض رفتم نوبت اجرا گرفتم برای اینک مامور بهم بدن الان حدود بیست سه روزی از نوبت ک زدم گذشته و هنوز پیامی نیومده!باید منتطر بمونم هنوز ؟
و اینکه جهاز من شهر دیگس موقعی اجرا میتونن نامه بهم بدن ک ماموراز همون شهری ک جهازم هست ببرم ؟اگ ن باید چی بگم در موقعی اجرا برای مامور.....

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زمانی که وقت می گیرید همان روز مراجعه نمایید

فائزه درگاهی

فائزه درگاهی :

باید حضورا پیگیری کنید، در اجرای احکام باید درخواست نیابت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعد از اجراییه باید پرونده را ببرید اجرای احکام و از آنجا نامه نیابت بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را حضورا از طریق واحد اجرای احکام پیگیری فرمایید