مشاوره حقوقی رایگان - فرار

سلام
دادگاه به برادرم حکم 7 سال زندان دادن و ایشون نمیره خودش و معرفی کنه

چه اتفاقی برای ایشون میوفته

پاسخ ها :

مهدی محمدزاده

جناب آقای مهدی محمدزاده :

جرم فرار اززندان داره که به جرایم قبلیش اضافه میشه

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

ابتدا به وثیقه گذار ایشان اخطار می شود که محکوم علیه را تحویل دهد
پس از گذشتن مهلت های قانونی، وثیقه ضبط و خدمات عمومی به محکوم علیه در سیستم خدمات عمومی کشور بسته می شود
به مرور محکوم علیه و ضامن وی تحت فشار شرایط قطع خدمات عمومی و از دادن عین مورد وثیقه ناچار به تسلیم خواهند شد