مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور برای اجرای حکم

سلام بنده بجرم حمل و نگهداری مقدار7کیلوتریاک به تحمل5سال حبس12ملیون جزای نقدی50ضربه شلاق محکوم شدم حکم قطعی شده البته باوثیقه300ملیونی آزادم اگر خودم را معرفی نکنم و پول وثیقه رو نقدا پرداخت کنم به من منع تعقیب داده میشه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پرونده شما نیاز به بررسی بیشتر دارد حکم قطعی بوده یا .... در صورت راهنمایی از پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر وثیقه به نفع دولت ضبط و شما نیز جهت اجرای حکم جلب خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر حکم در هر صورت باید اجرا شود.
به این سوال قبلاً پاسخ داده شده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

وثیقه به نفع دولت ضبط و شما نیز جهت اجرای حکم جلب خواهید شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وثیقه به نفع دولت ضبط می شود و حکم جلب شما صادر خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وثیقه به نفع دولت ضبط و شما نیز جهت اجرای حکم جلب خواهید شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر وثیقه به نفع دولت ضبط و شما نیز جهت اجرای حکم جلب خواهید شد