مشاوره حقوقی رایگان - کودک آزاری جنسی

شخصی 15 سال ودوماه وچندروز سن دارد.اویک کودک زیر5 سال را به مکانی خلوت یعنی دستشویی میبرد وشلوار کودک راپایین میکشد وبه الت وبیضه کودک دست میزند وبعد دریک اقدام شرم آور وتاسف بارکودک را وادارمیکند التش رابگیرد ودر دهان کودک میگذارد وبه انزال میرسد.حالا بعداز12 سال ان نوجوان به اشتباه خودش پی برده ودچار عذاب وجدان شدید واحساس گناه شدید شده وقصد معرفی خود به مراجع قضایی رادارد
باتوجه به این که در زمان ارتکاب جرم زیر سن قانونی بوده درصورت معرفی به مراجع قضایی چه حکمی درانتظار اوخواهد بود.مجرم حالا27 سال سن دارد

پاسخ ها :

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

لازم نیست خودش را به دادگاه معرفی کنه توبه واقعی کافیه