مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام. من و همسرم باهم اختلاف داریم و ایشان 10 ماه پیش منزل را ترک کرده و در خانه پدری در شهرستان می ماند. پس از سه ماه تاخیر شروع به واریز ماهانه نفقه ایشان کرده و تمکین فرستادم. اما در اظهارنامه به بهانه دروغین ترس از ضرب و شتم به خانه رجوع نکردند و همچنین مدتی بعد بر علیه بنده شکایت ترک انفاق نمودند. در جلسه ترک انفاق عموی خود را شاهد آورده و قسم یاد کرد که در تماس تلفنی گفته ام بیایید و ایشان را ببرید. آیا این اقرار می تواند ترک نفقه (در زمینه مسکن) را اثبات کند؟ و این شرایط حکم حبس خواهد داشت؟ اگر بله چه راهی هست برای نرفتن به زندان (مثل تعلیق و ... که سابقه کیفری هم ندارم) ؟ در صورت الزام به تهیه مسکن میتوان در شهر پدری ایشان منزلی تهیه کرد؟
در ضمن ایشان برای مهریه تمام اموال بنده اعم از ماشین و آپارتمان را توقیف نموده اند. صاحب یک دختر 6 ساله هم هستیم که پیش من می ماند.
در جلسه دادگاه گفت که حاضر است برگردد اما فعلا بدون رضایت در مورد نفقه و رفع توقیف.
بلاتکلیفی و درماندگی امانم را بریده چه کار باید بکنم.
با سپاس از وکلای محترم بسیار بسیار نیازمند راهنماییتان هستم.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سعی کنید ترک انفاق محکوم نشوید با گرفتن وکیل یا لایحه دادن وگرنه محکوم به حبس شده و همسرتان با آن رای می تواند طلاق بگیرد .