مشاوره حقوقی رایگان - مراحل رسیدگی بعد از نقض رای دادگاه بدوی توسط تجدید نظر

بعد از اینکه رای دادگاه تجدید نظر نقض دادگاه بدوی بود و دستور رسیدگی بیشتر داده شد ...
این پرونده چندروز بعد از نو رسیدگی میشود
ایا بعد از همزمان اینکه قاضی پرونده رو برعهده گرفت برای طرفین ابلاغیه میره که قراره پرونده در فلان شعبه رسیدگی مجدد شود .. یا بدون اطلاع و غیر نوبت رسیدگی میشه و فقط رای نهایی ابلاغ میشه؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
اگر پرونده کیفری می باشد ماده 450 به بعد قانون آیین دادرسی کیفری را مطالعه
و اگر پرونده حقوقی می باشد ماده 352 به بعد قانون آیین دارسی مدنی را مطالعه نمایید.