مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری

سلام خسته نباشید. از من تودادگاه کیفری شکایتی براساس خیانت درامانت شده طی مراحلی که دادگاه خواستن ومدارک وصحبت طرفین وارائه کافی نبودن مدارک شاکی قاضی پرونده راتقریبا بسته ومختومه اعلام کردن وبعدازگذشت چندماه بازهم ابلاغیه جدیدبرام اومده که شاکی ازطریق حقوقی شکایت کرده وبایددادگاه برم ... آیا وقتی کیفری ردصلاحیت ادعای ایشون روزده بازهم جای شکایت حقوقی هست ومیشه به نفع ایشون رای داده بشه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله دعاوی کیفری با دعاوی حقوقی فرق می کنند رطرح دعوای حقوقی منافاتی با رد دعوای کیفری ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن رای صادره خوانده شود تا بتوان بر اساس آن اظهار نظر دقیق کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

کیفری و حقوقی ارتباطی ندارند و