مشاوره حقوقی رایگان - مسدوی کارت یارانه

سلام و خسته نباشید ببخشید من چندسال پیش تو یک پرونده محکوم به دیه شدم الان حکم قسط بندی هم برام زدن ولی حساب بانکی ملی بود که یارانه میگرفتم مسدود شده میتونم اون حسابو با یکی دیگه از حسابهام که اونم بانک ملی هستش عوض کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید اگه راه دیگه ای هم هست تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله باید جهت تعویض شماره حساب به فرمانداری یا استانداری شهرتون مراجعه کنید . مراحل رو انجام میدن

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام به نظر می رسد با مراجعه به اجرای احکام بتوان به نسبت یارانه هریک از اعضای خانواده که به حساب شما به عنوان سرپرست خانواده واریز شده اقدام نموده و از یارانه سایر اعضا خانواده رفع توقیف کرد