مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شاهد

من 16 سال دارم و در دعوایی که بین دو نفر بوده حضور داشتم و من تنها شاهد این پرونده هستم من الان کسی که رفتم برای او شهادت دادم به من زنگ زده و میگوید که باید بیای به دادگاه و شهادت بدهی من الان بروم دوباره شهادت بدهم و اگر شهادتم اثبات نشود من رو به زندان میندازند یا نه چون که من یک شاهد بودم وقسم هم خوردم و تمام حرفام راست بوده و دروغ نگفتم و این که من بهشون گفتم که اسم من رو در پرونده نیاورند که طرفی که بر علیه اش شهادت دادم اسم من رو نفهمد

پاسخ ها :

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
اگر شهادت شما دروغ و کذب نیست؛ هیچ خطری متوجه شما نخواهد بود.

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شهادت اثبات شدنی نیست اگر طرف مقابل مدارکی برای دروغ بودن شهادت شما ارایه نماید مثلاً فیلم دوربین مداربسته ارایه نماید که شما در آن مکان نبودید شما دچار مشکل خواهید شد در غیر این صورت شهادت راست و صحیح برای شما خطری ندارد