مشاوره حقوقی رایگان - امضا و اثر انگشت گرفتن در برگه سفید

با سلام بنده در یکی از فروشگاه های زنجیره ای سرپرست هستم ، به دلیل عمده فروشی بنده رو کمیته انضباطی کردن و از چند تا برگه سفید گذاشتن جلوم گفتن امضا کن انگشت بزن ، زمانی که ممانعت کردم بنده رو تهدید به اخراج و عدم تمدید قرارداد کردن ، میخوام بدونم اگر چیزی داخل اون برگه بنویسن بعدا میتونم من شکایت کنم؟

پاسخ ها :

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام، به شرط اثبات سفید امضاء بودن برگه ها و سوءاستفاده از سفید امضا بله

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
توصیه به عدم دادن سفید امضا یا اثر انگشت می شود