مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال بابت دیه

سلام خدمت کارشناسان بزرگوار
بنده از کسی شاکی ام و مبلغ 62درصد دیه برا اون طرف آمده که باید پرداخت کند و در زندان هست و این که این شخص هرچی خریده از چندسال پیش کلا به اسم خانوم و بچش بوده و اینکه زن و بچش بیکارند کلا چیزی بنام خودش نداره وقبل از حادثه به اسم زن و بچش همه چیز بود آیا میتوان آن اموال را هم توقیف کرد یا نه؟ایا راهی دارد ؟؟ لطفا راهنمایی کنید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اموال زن و فرزند مجرم یا محکوم علیه قبل توقیف نیستند.

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام خیر قابل توقیف نیست در صورت نداشتن مال درخواست اعمال ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی را کنید