مشاوره حقوقی رایگان - پزشکی

سلام وقت بخیر
بخاطر بیماری ویتیلیگو (لک و پیس) سال 99 یکی از اقوام (دکتر نیستن) بهم گفتن ک دارویی بهت میدم ک پوستت یک دست بشه و تضمین کردن و گفتن بابت کل بدنت مبلغ 30 میلیون گرفتن
از اون موقع تا الان سه بار دارو فرستادن اما پوستم بهتر ک نشده هیچ بدترو بدتر شده بخاطرش افسردگی شدید و .... گرفتم
الان میگن دارو قاچاقه از خارح میاد نمیتونم بیارم باید مبلغ بیشتری بدی تا بتونم برات دارو بیارم از خارج و حدود 2و3 ماه دیگه جواب منو نمیدن
شواهد و مدارک دارم رسید پول و چت و پیامکاشونو دارم میتونم شکایت کتم؟؟ ب جایی میرسم؟؟

از طرفی برادر بنده سرباز هستن و همسر این خانم تو ایت حیطه دستشون بازه و میتونن برادرمو از پادگان یا شهری دیگه انتقال بدن یا اذیتش کنن از این بابت نگرانم
میترسم بخاطر شکایت من اینکارو کنن
میتونم با قاضی این مسئله رو درمیون بذارم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق تعزیرات شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید با بازی محترم صحبت نمایید