مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه بیکاری

سلام.. من حدود دو سال در یک شرکت مشغول به کار بودم و پس از پایان قرارداد دو ساله ام درخواست بیمه بیکاری دادم و مورد تایید قرار گرفت. بعد از واریز 4 ماه بیمه بیکاری از اداره بیمه تماس گرفتن که بیمه شما قطع خواهد شد و آن 4 ماه پرداخت شده را باید به خودمان باز گردانید. چون حدود 10 سال پیش من و همسرم یک شرکت ثبت کرده بودیم و اسم من به عنوان مدیر عامل ثبت شده و فقط در حد ثبت شرکت بود و در خود سایت اداره دارایی نوشته شرکت غیر فعال است و کد اقتصادی آن را هم حذف کرده اند. الان اداره بیمه این را قبول ندارد و میگویند باید از اداره دارایی نامه بیاورید و در صورتی که اداره دارایی به ما دستی نامه نمیدهد و میگویند باید اداره بیمه تامین اجتماعی خودشان از ما استعلام بگیرند و ما جواب بدهیم.. وقتی به اداره بیمه هم میگوییم باید خودتان استعلام بگیرین قبول نمیکنند.. سوال من این است من چطور میتوانم مدرک بیاورم که شرکت تاسیس شده از اول غیر فعال بوده و اداره دارایی حتی کد اقتصادی آن را هم حذف کرده است. نا گفته نماند یک پرینت از سایت اداره ادارایی مشروط به اینکه شرکت غیر فعال است به اداره بیمه دادیم ولی باز قبول نکردند و گفتند باید رونوشت باشد. ممنون میشوم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود