مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خیانت زوجه

با سلام من از همسرم 10 ماه هست طلاق توافقی با شرط بخشش مهریه ثبت شد،علت طلاق خیانت همسرم بود
من میخواهم شکایت کنم ومدارکی از خیانت همسرم فقط از یک رابطه ای که داشته پرینت خط ،200 تا عکس،4000 صفحه چت pdf،ویس و تعداد سکس که داشتن از 150 مرتبه گذر کرده مسافرت هم رفتن و با مدارک هویتی من بلیط قطار جعل کرده که در مدارک رابطه جنسی بین این دو‌ نفر کاملا به‌صورت واضح میشه فهمید،از خیانت دوم با مرد دیگر از خودشون موقع رابطه جنسی عکس یادگاری گرفتن که دارم و اعتراف های خود همسرم هم هست تمام نقطه GPS مکان هایی که رفته و سابقه سفر های تاکسی اینترنتی هم هست و از زمانی که از خونه رفت تا قاضی حکم طلاق رو صادر کند(عده زن )هست با مدارک قابل
اثبات با 5 نفر رابطه داشته در زمان بخشش مهریه از من تعهدنامه گرفتن که از تاریخ بخشش مهریه به قبل من حق شکایت و استفاده از مدارک رو ندارم باز هم امکان شکایت وجود دارد (بعد از ثبت تعهدنامه تا صدور حکم طلاق توسط قاضی که قانونا همسر من بوده 5 بار رابطه داشته با افراد دیگر)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق ثبت شده باشد شما نمی توانید شکایت کنید به جهت اینکه ذی‌نفع محسوب نمی شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلاق گرفته باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

باسلام
امکان طرح شکایت خواهید داشت ولیکن بار اثبات ادعا به عهده مدعی است احتمال اثبات رابطه نامشروع وجود دارد ولیکن اثبات رابطه زنا دلایل

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وقتی طلاق گرفته اید دیگر نمیتوانید اقدام به شکایت رابطه نامشروع نمایید چرا که ذی نفع نیستید

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام بهتره تماس بگیرید با وکیل تا سوال و جواب های متعدد شمارو به پاسخ دقیق برسونه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از طلاق هم می‌توان بابت رابطه نامشروع شکایت نمود مدارک و مستندات دارید امکان شکایت نیز وجود دارد