مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به شکایت

بنده از خانمم شکایت کردم تاریخ 21 بهمن ماه با یک آقا تو ماشین گرفتمش و ازش فیلم دارم و گزارش پلیس هم دارم و به دادگاه ارائه کردم و درخواست پرینت خط هاشو هم دادم ولی تا الان هیچ ابلاغیه ای نیومده مگه چقدر زمان میبرد از روز شکایت تا تشکیل اولین دادگاه؟ وکیل هم گرفتم اما هیچ کاری نکرده من نمیدونم مگر چقدر باید منتظر بمونم تا تکلیفم مشخص بشود الان این خانم با وقاحت اومده خونه من زندگی میکند و خانواده من و خودم رو تهدید میکند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اینکه با وقاحت آمده و منزل شما زندگی می‌کند جای تامل دارد زیرا شما رئیس خانه هستید در خصوص رابطه نامشروع ایشان نیز منتظر ابلاغ باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه زمانبر است حضورا میتوانید مراجعه کنید