مشاوره حقوقی رایگان - کاشت درخت در اراضی نسق زراعتی بدون اجازه متولی موقوفه

سلام قرارداد اجاره زمین زراعی با یک متولی دارم و در آن درخت کاشتم و ضمن این که از نسق داران هستم و چندین سال است روی زمین کار میکنم حال ایشان میگوید باید فلان مبلغ به من بابت کاشت درخت بدهی که خارج از عرف است و قصد شکایت نیز دارد. آیا چنین حقی دارد یا خیر؟ من اجاره ها را سر وقت پرداخت کردم و قرارداد نیز دارم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از متولی اوقاف و اداره اوقاف پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اجازه کاشت درخت داشته اید خیر حقی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا کارشناس اجرت المثل را تعیین می‌نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ا سلام می‌بایست مشخص شود چرا رد شده است می‌توانید نسبت به آن اعتراض نمایید