مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو بابت مهریه

سلام و عرض ادب دوتا سوال داشتم
1همسرم کارمند هستند دوتا خودرو به نام ایشان هست برای مهریه توقیف شدند با یکی از خودروها تاکسی اینترنتی کار میکردند آیا میتواند رفع توقیف بزنند
2 زمین هایش سند و قولنامه نیستند پیامک‌های که به بنده دادند گفتند زمین هار ا قولنامه نمیکنم که مدرک ببرید دادگاه برا مهریه آیا این پیامک‌ها مدرکی برا مالک بودن زمین برای ایشان هستند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خانه که در عرف و شان اجتماعی وی باشد و همچنین خودرویی که با آن کار کند جزو مستثنیات دین است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه میتواند به پیامکها به عنوان نشانه استناد کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان شغلی به جز فعالیت در تاکسی ندارند می‌تواند تاکسی خود رااز توقیف خارج نماید تاکید می‌کنم نباید بیمه‌ای از جایی رد شده باشد

در خصوص مورد دوم می‌توانید به صورت اماره به آن استناد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان شغلی به جز فعالیت در تاکسی ندارند می‌تواند تاکسی خود رااز توقیف خارج نماید تاکید می‌کنم نباید بیمه‌ای از جایی رد شده باشد
در خصوص مورد دوم می‌توانید به صورت اماره به آن استناد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چون کارمند است نمی تواند مدعی مستثنیات دین باشد.
خیر