مشاوره حقوقی رایگان - از خانه ما 40 لیتر مشروبات گرفتن حکمش چی میتونه باشه لطفا راهنمایی کنید داداشمو بردن

از خانه ما 40 لیتر مشروبات الکلی کشف کردن ک بدا داداشم بوده
لطفا بگین حکمش چیه با فیش حقوقی ایا آزاد میشه

پاسخ ها :

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

سلام بسته به اینکه سابقه داشته باشه یاخیر حکمش فرق داره ولی از سه ماه حبس محتمل است ، وکیل معرفی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم گرفتن مشروب دست ساز در خانه، شش ماه تا یک سال حبس، تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پرداخت جزای نقدی، به میزان پنج برابر ارزش عرفی ( تجاری ) کالای موضوع جرم، می باشد. جریمه هر لیتر مشروب، پنج برابر ارزش عرفی و تجاری آن است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً به حبس تعزیری یا مورد جزای نقدی محکوم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ایشان شلاق حبسغذای نقدی معادل چند برابر قیمت مشروبات الکلی در نظر گرفته می‌شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ایشان شلاق حبس جزای نقدی معادل چند برابر قیمت مشروبات الکلی در نظر گرفته می‌شود

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق بخش پنجم کتاب قانون مجازات اسلامی رفتار می‌گردد، لذا در مرحله تحقیقات بسته به نظر مقام تحقیق از متهم تامین مناسب اخذ میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مجازات جزانقدی خواهد داشت و ممکن است مجازات حبس صادر گردد
میزان مجازات بستگی به دفاعیات و دلایل متهم خواهد داشت
باید مشخص گردد که مشروبات برای مصرف شخصی بوده است یا برای معامله و خرید و فروش
و ..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
فعلاً می تواند با وثیقه آزاد شود.
به مجازات حبس و شلاق و جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی مشروبات الکلی